Håndbold – min fortælling om legen med den harpiksklistrede bold por Peter Schmidt

Håndbold - min fortælling om legen med den harpiksklistrede bold Peter Schmidt

Bajar Håndbold – min fortælling om legen med den harpiksklistrede bold por el autor:

Peter Schmidt

¿Quiéres leer online o descargar Håndbold – min fortælling om legen med den harpiksklistrede bold pdf completo? Aquí puedes hacerlo.

Te contamos un poco sobre el libro:

Dette er en bog med små historier om håndboldens udvikling og om mit liv med håndbolden i centrum.Det er ikke kun en fagbog og det er ikke kun en biografi. Det er lidt af det hele. Det er en fortælling. Det er mit take på håndboldens historie og begreber vævet sammen med små nedslag i mit eget liv, mit eget livslange engagement i sporten og min passion for legen med den harpiksklistrede bold. Verdens bedste leg. I min version.

Datos del pdf
Books on Demand 2021
ISBN: 9788743083290
Idioma: Español
Formatos: epub PDF, disponible para Windows, Android, iOS y más

Ver otros Libros de Deportes

Etiquetas relacionadas al libro:
Håndbold – min fortælling om legen med den harpiksklistrede bold descargar pdf gratis, Håndbold – min fortælling om legen med den harpiksklistrede bold epub completo, Håndbold – min fortælling om legen med den harpiksklistrede bold en pdf en español sin registro

Información del fichero:

  • Cantidad de descargas: 683
  • Tamaño del fichero: 684KB
  • Cantidad de lecturas: 1742

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí