Internationalisatie van KMO’s por Kris Boschmans

Internationalisatie van KMO's Kris Boschmans

Bajar Internationalisatie van KMO’s por el autor:

Kris Boschmans

¿Quiéres leer online o descargar Internationalisatie van KMO’s pdf completo? Aquí puedes hacerlo.

Te contamos un poco sobre el libro:

De internationalisering van KMO’s vormt een belangrijke groeimotor voor de Belgische en Europese economie. Nochtans durft verre van elke KMO de stap naar het buitenland aan. Een en ander valt te verklaren door de zware impact die een internationaliserings-proces heeft op de organisatie en het management van de KMO.Daarnaast blijken de financiering van internationale activiteiten, en het beheersen van de risico’s, niet te onderschatten uitdagingen. Hoewel de overheid heel wat ondersteuning terzake biedt, zijn deze maatregelen niet altijd heel bekend en benut.Internationalisering van KMO’s heeft als doelstelling om bedrijfsleiders te informeren omtrent de diverse facetten van internationaal ondernemerschap. Op een praktische manier worden de financieringsmogelijkheden en de technieken om zich in te dekken tegen risico’s, uiteengezet. Daarnaast worden de publieke ondersteuningsmaatregelen op een bevattelijke manier opgelijst.

Acerca de Sylvain Bouyon

Sylvain Bouyon is a Research Fellow at CEPS. He previously served as Economist at the European Mortgage Federation and at the National Bank of Belgium. He received a doctorate in economics of banking and earned degrees in economics and finance at the Ecole Normale Supérieure and Université Paris 1 Sorbonne. During these experiences, Sylvain has published books and articles in peer-reviewed journals in economics and finance, and has managed several large European research projects in banking innovation.

Datos del pdf
Éditions Larcier 2018
ISBN: 9782804456795
Idioma: Español
Formatos: epub PDF, disponible para Windows, Android, iOS y más

Ver otros Libros de Derecho

Etiquetas relacionadas al libro:
Internationalisatie van KMO’s descargar pdf gratis, Internationalisatie van KMO’s epub completo, Internationalisatie van KMO’s en pdf en español sin registro

Información del fichero:

  • Cantidad de descargas: 743
  • Tamaño del fichero: 1009KB
  • Cantidad de lecturas: 1781

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí