Manual de bones pràctiques per a la gestió de curses i marxes solidàries por F. Xavier Medina

Manual de bones pràctiques per a la gestió de curses i marxes solidàries F. Xavier Medina

Bajar Manual de bones pràctiques per a la gestió de curses i marxes solidàries por el autor:

F. Xavier Medina

¿Quiéres leer online o descargar Manual de bones pràctiques per a la gestió de curses i marxes solidàries pdf completo? Aquí puedes hacerlo.

Te contamos un poco sobre el libro:

Aquest manual de bones pràctiques és la culminació d’un projecte de recerca que pretén aprofundir en el coneixement de les curses i marxes solidàries en el nostre territori, pel que fa als seus trets característics, al perfil dels participants i a la gestió de la solidaritat. El projecte sorgeix arran de la percepció de l’existència de gran diversitat de formes de gestionar la solidaritat en curses esportives, de vegades sense mecanismes prou sòlids de rendició de comptes, la qual cosa pot condicionar els llindars de transparència de l’esdeveniment. Aquest document no és, però, un protocol ni pretén tenir un caràcter normatiu. Lluny d’això, l’objectiu és facilitar a les entitats organitzadores de curses i marxes solidàries un seguit d’orientacions per tal de desenvolupar la vessant solidària d’aquests esdeveniments i, alhora, establir pautes per tal d’afavorir la transparència i la rendició de comptes.

Datos del pdf
EDITORIAL UOC, S.L. 2020
ISBN: 9788412088205
Idioma: Español
Formatos: epub PDF, disponible para Windows, Android, iOS y más

Ver otros Libros de Ensayo

Etiquetas relacionadas al libro:
Manual de bones pràctiques per a la gestió de curses i marxes solidàries descargar pdf gratis, Manual de bones pràctiques per a la gestió de curses i marxes solidàries epub completo, Manual de bones pràctiques per a la gestió de curses i marxes solidàries en pdf en español sin registro

Información del fichero:

  • Cantidad de descargas: 914
  • Tamaño del fichero: 690KB
  • Cantidad de lecturas: 1543

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí