Per què la independència va fracassar i per què encara és possible por Adrià Alsina

Per què la independència va fracassar i per què encara és possible Adrià Alsina

Bajar Per què la independència va fracassar i per què encara és possible por el autor:

Adrià Alsina

¿Quiéres leer online o descargar Per què la independència va fracassar i per què encara és possible pdf completo? Aquí puedes hacerlo.

Te contamos un poco sobre el libro:

1 d’octubre de 2017: les imatges de la policia espanyola apallissant votants inunden televisions i webs de tot el planeta, el món espera un missatge clar. Ens sumem a l’onada de simpatia internacional que ha generat la violència policial del matí? O donem força al vot i al resultat, que tot indica que serà rotundament a favor de la independència de Catalunya? Què és més important, el que ha passat fora de les urnes o el que hi ha dins de cada urna? La decisió és difícil. Adrià Alsina explica les decisions dels líders i la comunicació de l’independentisme durant 2017, li dona la volta a alguns mantres del procés i proposa una estratègia per arribar més forts i més convençuts la propera vegada. Per aprendre i fer-ho millor, l’autor agafa tant les millors idees dels grans pensadors com les estratègies que més bé han funcionat en altres processos de canvi sobtat de poder, des de les revolucions franceses i americana fins als casos d’Escòcia o Quebec. Què tenen a veure els extraterrestres amb els estats? Què podem aprendre de Kim Jong-Un? Què ens indica el protagonisme de la ràdio en la revolució portuguesa de 1974? Com es poden aprofitar les sentències europees? Quanta gent necessitem? Què s’ha de dir en un discurs de proclamació d’independència? Tot això i molt més per tornar-ho a fer, però, aquest cop, fer-ho millor.

Acerca de Adrià Alsina

Doctor en Comunicació per la Universitat de Vic, on actualment és professor de Periodisme i Comunicació Global. De pare català i mare portuguesa, ha viscut a Madrid, París, Washington, São Paulo i Hong Kong, com a consultor per a diverses organitzacions internacionals com l’OCDE o el Grup Banc Mundial. El 2017 va viure el referèndum des de dins com a cap de Comunicació de l’Assemblea Nacional Catalana, entitat de la que actualment és secretari nacional.

Datos del pdf
Los Libros de la Catarata 2021
ISBN: 9788413522081
Idioma: Español
Formatos: epub PDF, disponible para Windows, Android, iOS y más

Ver otros Libros de Ensayo

Etiquetas relacionadas al libro:
Per què la independència va fracassar i per què encara és possible descargar pdf gratis, Per què la independència va fracassar i per què encara és possible epub completo, Per què la independència va fracassar i per què encara és possible en pdf en español sin registro

Información del fichero:

  • Cantidad de descargas: 977
  • Tamaño del fichero: 601KB
  • Cantidad de lecturas: 1233

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí