Scalare la vita come se fosse una montagna por Araceli Segarra

Scalare la vita come se fosse una montagna Araceli Segarra

Bajar Scalare la vita come se fosse una montagna por el autor:

Araceli Segarra

¿Quiéres leer online o descargar Scalare la vita come se fosse una montagna pdf completo? Aquí puedes hacerlo.

Te contamos un poco sobre el libro:

Scalare una montagna è una perfetta metafora della vita: presenta gli stessi ostacoli che dobbiamo affrontare giorno dopo giorno e raggiungerne la vetta è come realizzare i nostri sogni più grandi. Da lassù, rivoluzioniamo il nostro modo di considerare il mondo e noi stessi.Araceli Segarra, alpinista di fama internazionale ma anche conferenziera e modella, ha conquistato le vette più impervie del pianeta, ha partecipato a rischiose operazioni di salvataggio in alta quota, ha dedicato la propria vita alla montagna. E ha messo a disposizione le sue esperienze in questa guida, che è più di un’autobiografi a, più di un romanzo di avventura, più di un manuale di automotivazione: una guida per coloro che vogliono cimentarsi con una scalata, iniziare un nuovo progetto professionale, che desiderano formare una famiglia, che si ostinano ad affrontare le… scalate della montagna più dura: la nostra vita.

Acerca de Araceli Segarra

Araceli Segarra neix a Lleida. És diplomada en fisioteràpia, alpinista, il·lustradora de contes infantils, conferenciant i model ocasional. Als 15 anys fa un curs d’espeleologia que l’introdueix en el món muntanyenc, que es va fer seu des d’aleshores i no el pensa abandonar mai. Més tard segueix amb l’esquí de travessia, l’escalada en roca i l’escalada en gel. Amb no més 22 anys, escala el seu primer vuit mil al Tibet per una via sense repetició i amb estil alpí pur. Als 26 anys forma part de l’expedició per pujar a l’Everest organitzada per filmar un documental en format IMAX. En plena ascensió, un altre grup expedicionari pateix una de les tragèdies més greus de l’alpinisme en aquesta muntanya: hi van morir un total de tretze persones. L’equip IMAX va formar part de les expedicions de rescat. Finalment, el rodatge es va poder finalitzar, amb l’Araceli coronant el cim. Des d’aleshores ha continuat formant part de diferents expedicions arreu del món, ha continuat coronant cims, ha treballat en diferents mitjans de comunicació, com ajudant de càmera per la pel·lícula Set anys al Tibet o per National Geografic y Discovery Channel, ha presentat programes de televisió i de Ràdio, ha escrit i il·lustrat contes infantils, ha impartit més de 200 conferències arreu del món i ha realitzat més de 25 expedicions alpines, algunes d’elles per obrir rutes noves. Ha viscut als Estats Units i a Mèxic. I ara ha decidit traslladar tot el seu món al paper: un cim més. Va encapçalar les llistes de llibres més venuts amb Ni tan alt Ni tan difícil.

Datos del pdf
Edizioni Sonda 2014
ISBN: 9788871069388
Idioma: Español
Formatos: epub PDF, disponible para Windows, Android, iOS y más

Ver otros Libros de Deportes

Etiquetas relacionadas al libro:
Scalare la vita come se fosse una montagna descargar pdf gratis, Scalare la vita come se fosse una montagna epub completo, Scalare la vita come se fosse una montagna en pdf en español sin registro

Información del fichero:

  • Cantidad de descargas: 963
  • Tamaño del fichero: 659KB
  • Cantidad de lecturas: 1628

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí