Ultraløb por Arthur Skytte-Olesen

Ultraløb Arthur Skytte-Olesen

Bajar Ultraløb por el autor:

Arthur Skytte-Olesen

¿Quiéres leer online o descargar Ultraløb pdf completo? Aquí puedes hacerlo.

Te contamos un poco sobre el libro:

ULTRALØB En begynders guide, er en bog for begyndende ultraløbere. Den samler en masse viden der kan være nyttig at have når man skal starte ud med den lidt anderledes og noget overvældende sportsgren.”At løbe et ultraløb kan være en stor mundfuld for de fleste. Men atskulle forberede sig til et ultraløb kan være en endnu størremundfuld. Derfor har jeg skrevet denne bog.Da jeg selv begyndte at løbe ultraløb måtte jeg famle mig lidt frem.Der fandtes mange gode bøger og artikler, men jeg mangledenoget, der samlede og forklarede alt det basale. Nu har jeg lærtmere og samlet det i denne bog. Bogen indeholder de ting, jeg villeønske, jeg havde vidst, da jeg startede og de ting jeg har fundet udaf undervejs.Få bland andet styr på hvad træning handler om, hvad løbestil er,hvordan man håndterer skader, hvordan man vælger de retteunderbukser, hvordan man træner sin viljestyrke, hvordan manundgår at kaste op og hvordan man klipper sine negle.”

Datos del pdf
Books on Demand 2021
ISBN: 9788743031147
Idioma: Español
Formatos: epub PDF, disponible para Windows, Android, iOS y más

Ver otros Libros de Deportes

Etiquetas relacionadas al libro:
Ultraløb descargar pdf gratis, Ultraløb epub completo, Ultraløb en pdf en español sin registro

Información del fichero:

  • Cantidad de descargas: 906
  • Tamaño del fichero: 737KB
  • Cantidad de lecturas: 1646

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí